Murray: Čilić će biti moj pravi test u New Yorku

U UTORAK će posljednji hrvatski tenisač Marin Čilić u New Yorku na US Openu igrati meč osmine finala, a suparnik je drugi igrač svijeta, Britanac Andy Murray. Britanac je dobio prethodna tri meča protiv Čilića, ali je s mnogo opreza najavio taj ogled.

"Meč protiv Čilića će biti moj najveći test ove godine u New Yorku. Makar moramo poštivati što mogu na terenu Dent ili još više Gulbis s kojima sam dosad igrao, ipak je sasvim jasno da je Čilić bolji tenisač i izvući će iz mene sve najbolje u tom trenutku", rekao je Andy Murray o 16. nositelju Čiliću.

"On je prije svega sjajan server, ali nikako ne smijem podcijeniti njegov retern koji je daleko teži od Dentovog. Isto tako, Čilić itekako dobro može držati loptu s osnovne linije. Njegovi su udarci jači, precizniji i vidim kako se diže iz meča u meč na US Openu", rekao je Murray.

Murray je na kraju zaključio: "Ako prezentiram dobru igru protiv Čilića i slomim ga kako sam zamislio onda mogu očekivati dobre vijesti u New Yorku. To je stvarno moj pravi test da vidim koliko sam dobar".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara