Murray: Čilić će biti moj pravi test u New Yorku

Murray: Čilić će biti moj pravi test u New Yorku

U UTORAK će posljednji hrvatski tenisač Marin Čilić u New Yorku na US Openu igrati meč osmine finala, a suparnik je drugi igrač svijeta, Britanac Andy Murray. Britanac je dobio prethodna tri meča protiv Čilića, ali je s mnogo opreza najavio taj ogled.

"Meč protiv Čilića će biti moj najveći test ove godine u New Yorku. Makar moramo poštivati što mogu na terenu Dent ili još više Gulbis s kojima sam dosad igrao, ipak je sasvim jasno da je Čilić bolji tenisač i izvući će iz mene sve najbolje u tom trenutku", rekao je Andy Murray o 16. nositelju Čiliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je prije svega sjajan server, ali nikako ne smijem podcijeniti njegov retern koji je daleko teži od Dentovog. Isto tako, Čilić itekako dobro može držati loptu s osnovne linije. Njegovi su udarci jači, precizniji i vidim kako se diže iz meča u meč na US Openu", rekao je Murray.

Murray je na kraju zaključio: "Ako prezentiram dobru igru protiv Čilića i slomim ga kako sam zamislio onda mogu očekivati dobre vijesti u New Yorku. To je stvarno moj pravi test da vidim koliko sam dobar".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara