Mutu: Da cijeli život nisam potrošio niti novčića, ne bih imao 17 milijuna eura

Mutu: Da cijeli život nisam potrošio niti novčića, ne bih imao 17 milijuna eura

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

ADRIAN MUTU, 30-godišnji nogometaš Fiorentine i jedan od najboljih rumunjskih igrača posljednjeg desetljeća, prolazi kroz jako teške trenutke karijere.

Mutu je, naime, po odluci Međunarodne nogometne federacije (FIFA) dužan platiti Chelseaju, svom nekadašnjem klubu, čak 17 milijuna eura odštete. Razlog je, podsjetimo, kokainska afera u koju je Mutu bio upleten 2004. godine, zbog koje je ujedno prekinuo ugovor s londonskim klubom.

Nakon saznanja o drastičnoj kazni Mutu je izjavio da nema novaca platiti taj ceh, te da čak razmišlja i o kraju karijere. No, u subotu je opet progovorio pred talijanskim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema šanse da završim karijeru. Želim igrati još pet-šest godina. U odličnoj sam formi, pun snage i motiva. Želja mi je još neko vrijeme igrati u Fiorentini, klubu kojeg sam beskrajno zavolio, a pred kraj karijere se vratiti svojoj prvoj ljubavi, bukureštanskom Dinamu, gdje sam igrao prije negoli sam došao u Italiju, odnosno u Inter", rekao je Mutu.

Potom je odgovorio na pitanje što će po pitanju kazne i 17 milijuna koje je dužan platiti.

"Tražio sam, ali nisam još dobio, sastanak s Romanom Abramovičem. Želim da sjednemo i da razgovaramo o ovom problemu i iako znam da će biti teško, uvjeren sam da se situacija može riješiti na drugačiji način. Ja te novce nemam. Da nisam potrošio niti jedan novčić u karijeri ne bih imao 17 milijuna. Uvjeren sam i znam da postoji sredina na kojoj se možemo naći Chelsea i ja",  završio je Mutu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara