Na Jarunu podignuta ekozastava

UOČI polufinalnih susreta prvog ovogodišnjeg turnira Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku VIP Tour 2005, igrači i organizatori „zaradili“ su Jarunu ekozastavu.

Naime, u sklopu ECOFLAG-a, projekta koji je inicirala Svjetska odbojkaška federacija, uoči turnira Svjetske serije VIP Open 2005 očišćeno je područje od kluba Aquarius do prostorija Kluba odbojke na pijesku Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U akciji su sudjelovali odbojkaši Perić, Nojić, Osmokrović, Jureša i Blauhorn, predsjednik Hrvatskog odbora odbojke na pijesku Damir Radeljić, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Ante Baković, direktor natjecanja VIP Open Roberto Reggiani, tehnički supervizor FIVB-a Nikos Sofianos, sportski direktor VIP Toura Dinko Hodak te direktor MPG-a Josip Bašić. Organizirali su je ŠRC Jarun, Turistička zajednica grada Zagreba, Klub odbojke na pijesku Zagreb te MPG, a provodit će se i širom Jadrana u sklopu VIP Toura 2005. 

Nakon čišćenja Jaruna, finale zagrebačkog turnira PH izborili su Ivković i Križanović protiv Bobuša i Steinochera (21:16, 21: 18) gdje ih Perić i Nojić čekaju nakon pobjede nad Jogunicom i Bolićem (21:14, 22:20). Tom će susretu predhoditi završnica ženskog turnira u kojoj će o pobjednicama odlučiti Glavaš/Jurčić i Ribičić/Prnjak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara