Na malonogometnoj utakmici potukli se Zoran Vulić i Zlatko Vujović

NA UTAKMICI između Autokuće Topić i Splita 1700 došlo je do manjeg fizičkog obračuna između bivših suigrača Hajduka Zorana Vulića i Zlatka Vujovića, igrača splitske malonogometne lige.

Incident se dogodio nakon što je Vujović (AK Topić) napravio prekršaj nad Vulićem (Split 1700), koji je potom burno reagirao, a nakon čega je došlo do verbalnog vrijeđanja (psovanja majke).

Nakon međusobnih psovki, Vulić je glavom udario suparnika u usta tj. u usnicu. Ostali igrači na utakmici odmah su dotrčali do sukobljenog dvojca i prekinuli obračun, prenose Sportske novosti.

"Napravio sam prekršaj na Vuliću koji mi je potom uputio nekoliko grubih riječi. Odgovorio sam mu, a on me udario glavom u usnicu. Potom su dotrčali ostali igrači i smirili situaciju." - ispričao je Vujović svoje viđenje događaja te rekao da nije iznenađen kada vidi od koga je napad došao.

Inače sukob na liniji Vulić – Vujović postoji još od početka 90-ih godina, a nijedan od sportskih kolega (poznaju se još od mladosti), ne želi reći o čemu se zapravo radi. Zoran Vulić pak kaže da ga je Vujović grubo faulirao nakon čega je pitao suca "Što je ovo?" - pišu SN.

"Kad sam htio pucati slobodan udarac, prišao je Vujović i nekoliko mi puta opsovao majku. Da je potom otiša ća, ne bih ni trepnuo. Međutim, unio mi se u lice provocirajući. Naravno da je u takvim okolnostima teško ostati miran." - kaže Vulić.

"Ali kad mi je po tko zna koji put j... mater, taka sam ga čelom. Simbolično. Možete misliti koliko, čim nema tragova na usnici. Ne osjećam se krivim nimalo. Nisam ja napao njega, nego on mene i što sam mogao nego se braniti." - rezignirano zaključuje Vulić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara