Na provjeri i sljedeća tri dana: Anderson pristao otići u Postire

Na provjeri i sljedeća tri dana: Anderson pristao otići u Postire

Tekst: M.M.
Foto: Cropix

NAKON što se struka Hajduka nakon tri dana provjere nije mogla odlučiti o angažmanu Brazilca Andersona, struka Bijelih predložila je Brazilcu i njegovu menadžeru da ostane s hajdukovcima još sljedeća tri dana, kada će slijediti nova pripremna utakmice, nakon koje bi se trebao dati konačni sud.

"Ništa još nije riješeno, vidjet ćemo hoće li Anderson ostati još nekoliko dana s nama. Zbog teških vremenskih uvjeta proteklih dana, pogotovo blatnog i teškog terena, na trening-utakmici nismo mogli mnogo vidjeti. Sudeći po viđenom, nije to baš bio onaj golgeter koji je bio na snimkama, a ne možemo sebi dopustiti da odluku donesemo olako. Trener bi ga volio vidjeti na još nekoliko treninga", rekao je jučer Šurjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu reagirao je i Brazilčev menadžer Tomislav Nakić, koji je rekao da njegovu pulenu sigurno neće biti drago što se odugovlači s potpisivanjem ugovora: "Andersonu se ova ideja ne sviđa jer je i prije rekao kako smatra da nije igrač koji bi morao prolaziti probe. Smatra da se u karijeri već dokazao u turskoj ligi, koja je znatno kvalitetnija od hrvatske, i da nije anonimac".

Na koncu Anderson je ipak pristao na još tri dana provjere i jutros otputovao zajedno s ostatkom momčadi prema bračkim Postirama, gdje će Bijeli odraditi tri treninga, jedan danas i dva sutra. Hajduk bi u srijedu trebao odigrati prijateljsku utakmicu s Mosorom, kada bi Anderson trebao dokazati je li kvalitetan igrač za Poljud.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara