Nadal: Privatni život Tigera Woodsa je samo njegov i ne tiče se drugih ljudi

Nadal: Privatni život Tigera Woodsa je samo njegov i ne tiče se drugih ljudi

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

NAJBOLJI svjetski tenisač Roger Federer na glasu je kao prijatelj najboljeg igrača golfa na svijetu, Amerikanca Tigera Woodsa. Nakon velikog Tigerovog seks-skandala, u Tigerovu obranu stao je i Federerov najveći rival, Španjolac Rafael Nadal.

"Što se tiče medijske pompe oko Tigera, moja prva misao jest da društvo ide u krivom pravcu. Tigera Woodsa bi mediji trebali suditi po njegovim rezultatima, počevši od sportskih medija. Njegov privatni život je samo njegov i nikoga se ne bi trebao ticati. Ja ga još uvijek cijenim, jer je izvanredan sportaš",  izjavio je Nadal za Marcu.

Nakon pauze zbog liječenja od ovisnosti o seksu, Woods se sljedećeg mjeseca napokon vraća i golfu. Zaigrat će na U.S. Mastersu, prvom od najvećih turnira sezone, kojeg je osvojio četiri puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, zanimljivo je da će mnogi koji su ga kritizirali jedva dočekati njegov povratak na teren. Jasno je koliko je još uvijek potreban sportu",  kaže ljevoruki španjolski tenisač iz Mallorce.

Nadal je i prošle i ove sezone također imao problema i stanki, ali ne s privatnim životom, već s ozljedama (oba koljena i trbušni zid). U Indian Wellsu je zaigrao prvi puta nakon Australian Opena. Na turniru na kojem je dva puta slavio naslov pobjednika (2007. i 2009.), u polufinalu ga je zaustavio kasniji pobjednik Ivan Ljubičić.

"Nisam siguran da sam uspio dohvatiti svoju najveću razinu igru. Morat ću igrati još bolje, napredovati. Treba mi puno mečeva u nizu bez razmišljanja hoće li me ozljeda smetati te me misli limitiraju. Ako razmišljam o vlastitim ozljedama, onda se na terenu borim protiv dvojice protivnika, a jedan sam, naravno, ja sam sebi",  zaključio je Nadal.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara