Napolijev predsjednik: Nismo još spremni za naslov. Bit ćemo za četiri ili pet godina

Foto: AFP

DOBRI rezultati Napolijeve nogometne momčadi učinili su njihova trenera Waltera Mazzarrija privlačnom lovinom bogatijih klubova čiji nogometaši u ovome trenutku ne postižu rezultate na traženoj razini.

Jedan od takvih je i torinski Juventus za kojega se očekuje da na kraju sezone zahvali Luigiju Delneriju i okrene se potrazi za njegovom zamjenom. Da prestanu gledati u Napolijevo "dvorište" Juveove čelnike odmah je upozorio predsjednik kluba Aurelio De Laurentis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mazzarri je moj trener i pod ugovorom je. Želi li ga Juventus neka se strpe do 2016. godine, tada ga mogu dobiti. Trener koji nije u izlogu ne može se dobiti. I ja sam ga u klubu htio godinu i pol dana prije no što sam ga doveo. Kasnio sam, a sada ga nemam namjere pustiti", veli predsjednik trećeplasiranog kluba Serije A kojega su mediji pitali i o borbi za naslov.

"Osjeća se umor, kao i izostanak temeljnog igrača Ezequiela Lavezzija. Više nemamo europskih utakmica, ništa nas ne ometa i mislim da ćemo preostale susrete odigrati kako očekujem. Dobro nam ide, ali nismo još spremni za naslov. Bit ćemo za četiri ili pet godina. Trenutačni cilj nam je ostvariti bolji plasman od onoga godinu ranije kada smo bili šesti", zaključio je De Laurentis.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara