Navijači Atalante: Vieri, ti nisi vrijedan našeg kluba

MOGUĆNOST da Christian Vieri (34) treći put odjene dres Atalante navijači iz Bergama su primili s gnušanjem i cijeli grad oblijepili plakatima protiv Bobe.

Stotine velikih plakata zapljusnulo je Bergamo u četvrtak s natpisom "Vieri, ti nisi vrijedan Atalante" i ostalim porukama gdje se pokazuje kako nekadašnji reprezentativac nije dobrodošao u plavo-crni dres, ali i s porukom čelnicima kluba da ne pokušavaju realizirati taj transfer.

"Čuo sam za želju Vierija da se vrati u momčad, ali vidjet ćemo kako će se razvijati situacija", rekao je tehnički direktor kluba iz Bergama Carlo Osti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vieri je u Atalanti igrao dvije sezone - 1996. godine je odigrao 19 utakmica i postigao sedam pogodaka, dok je prije dvije sezone odigrao sedam utakmica i postigao dva pogotka.

Prošle sezone je Vieri igrao u Fiorentini, ali je ostavio loš dojam i bio je uzrok ispadanja kluba iz Firenze u polufinalu Kupa Uefe. U karijeri je Vieri igrao za 12 klubova - Torino, Pisu, Ravennu, Veneziju, Atalantu, Juventus, Atletico Madrid, Lazio, Inter, Milan, Monaco i Fiorentinu. 

Totalsport
Foto: gazzetta.it

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara