Navijači Hajduka oteli srpsku zastavu jedriličarskoj reprezentaciji

Navijači Hajduka oteli srpsku zastavu jedriličarskoj reprezentaciji

NAVIJAČI splitskog Hajduka tijekom ceremonije otvaranja Svjetskog prvenstva u jedrenju u klasi Laser 4.7 u Trogiru oteli su zastavu Srbije, piše Tanjug.

Jedriličarski savez Srbije (JSS) priopćio je da se incident dogodio u subotu 23. kolovoza kad je grupa navijača Hajduka koji je tu večer u Splitu igrao protiv Slaven Belupa uletjela u kolonu i otela zastavu. Policija je privela dvojicu maloljetnih napadača i odredila im pritvor, a za ostalim se napadačima intenzivno traga. Privedeni napadači su od ranije poznati policiji i zabranjen im je pristup nogometnim stadionima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija tvrdi kako je ovo izolirani čin delinkventnih pojedinaca pa ne žele da se incident razvije u opći međudržavni ili nacionalni problem. JSS je u svom priopćenju također naveo kako reprezentacija Srbije (koju čine djeca u dobi od 15 do 17 godina u pratnji vođe puta i trenera, te tri roditelja) za vrijeme svog boravka u Trogiru nije imala nikakvih problema, već su bili vrlo ljubazno primljeni od lokalnog stanovništva.

P.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara