Ne daju Reju: Torcida će na Braču stvoriti ljudski štit?

Ne daju Reju: Torcida će na Braču stvoriti ljudski štit?

Tekst: D.R.
Foto: Cropix

DOGAĐAJI iz Postira na talijanskom se medijskom tržištu prate iz minute u minutu. Nakon što su još sinoć svi relevantni talijanski mediji objavili da Reja već danas stiže u Rim kako bi vodio popodnevni trening Lazija na Formellu, tijekom utorka traje slatki natječaj oko objave detalja. Gazzetta dello sport u najsvježijem izvješću o pregovorima Edoarda Reje, Hajduka i Lazija tvrdi da Joško Svaguša ipak nije doputovao na Brač, već je na otok poslao Ivicu Šurjaka, kojeg se Talijani sjećaju kao nekadašnjeg igrača Udinesea. Ipak, Svaguša je stigao na Brač i razgovarao s Rejom koji bi u 18 sati trebao voditi posljednji trening Hajduka.

"Šurjak i Svaguša su u velikim problemima, jer situacija oko Hajduka usko je vezana uz politiku grada. Također, vrlo aktivni navijači Hajduka najavili su dolazak na Brač, gdje bi stali u krug i stvorili ljudski štit, kako bi izrazili nezadovoljstvo Rejinim odlaskom", piše Gazzetta, dodajući kako je Reja ostao pri svojoj odluci da prihvati ponudu Lazija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nazvao sam predsjednika i zatražio sastanak. Nisam želio da ispadne kako bježim, ja imam dignitet", rekao je Reja za Gazzettu, čiji reporteri očekuju da će Reja sutra krenuti automobilom za Trst, odakle će avionom stići u Rim.

"Reja je odlučan napustiti klub koji ga je odlično ugostio, pa po njega čak došao i privatnim zrakoplovom, ali nije ispunio daljnja obećanja, ponajprije pojačao igrački kadar", navodi Gazzetta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara