Neprepoznatljivi Čilić: Ne bi mi pomoglo ni da sam osvojio Zagreb Indoors

Foto: Neja Markičević / Cropix

MARIN ČILIĆ bio je vrlo razočaran poraz od Floriana Mayera u četvrtfinalu Zagreb Indoorsa.

> Neprepoznatljivi Čilić: Ne bi mi pomoglo ni da sam osvojio Zagreb Indoors

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam dobro predodžbu kako će igrati Mayer, znao sam da mi od backhanda prijeti najveća opasnost i mislim da taktički nisam pogrešno pristupio u susret. Međutim, imao sam jako velikih problema u egzekuciji, a jednostavno ništa nisam mogao pogoditi. Tako se ne može ozbiljno igrati. Ni u prvom kolu nisam briljirao, a o ovom meču ne treba ni govoriti", istaknuo je razočarani Čilić.

"Mayer je vrlo nezgodan protivnik, zna igrati i praktički nema rupa u svojoj igri. Solidno servira i ne daje previše poena, tako da ni u kom slučaju nije lagani zalogaj. Kasnije sam čak i pronašao neke mogućnosti u njegovoj igri koje mi mogu ići na ruku, ali što kad ja nisam mogao završiti lagani poen. Uistinu sam mislio da će sve to biti bolje nakon prvog kola i pobjede, ali nažalost nije bilo tako", dodao je.

"Ne, ne postoji opasnost za Boba Bretta, barem ne još. Sjest ćemo razgovarati i vidjeti što se da napraviti. Iskreno, ne vjerujem da bi me vratilo ni osvajanje Zagreb Indoorsa kao takvo, treba mi nekoliko mjeseci dobre igre da se sasvim vratim", za kraj će Čilić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara