Nihat najavljuje finale Turske i Španjolske

NAPADAČ turske reprezentacije Nihat Kahveci priznao je da su dva gola koja je zabio Česima u 3. kolu A skupine na Euru, njegova dva najdraža gola u karijeri.

"Teško je opisati sreću nakon što smo okrenuli utakmicu protiv Češke. Dva pogotka koja sam postigao u završnici te utakmice sigurno su dva najbolja gola u cijeloj mojoj karijeri", izjavio je 28-godišnji Nihat, koji će u četvrtfinalu protiv Hrvatske ubilježiti 59. nastup u dresu turske reprezentacije.

Turska se dva puta na Euru vraćala nakon što je primila prvi gol, protiv Švicarske (od 0:1 do 2:1) i Češke (od 0:2 do 3:2).

"Mi smo jedina momčad na Euru koja se uspjela vratiti nakon primljenog prvog gola. Drago nam je da smo svima pokazali da i to može biti naše oružje. Ipak, volio bih kada bismo protiv Hrvatske prvi zabili gol", rekao je Nihat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Villareala, u koji je stigao 2006. godine, nakon što je četiri sezone odigrao u Real Sociedadu, otkrio je i koji finale priželjkuje:

"Igrao sam u Španjolskoj šest godina. Stoga bi mi bilo drago kada bi se Španjolska plasirala u finale i igrala protiv Turske."

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara