Niko Kranjčar može iz Dinama čim ga netko poželi

KAPETANA modrih Niku Kranjičara s Dinamom veže amaterski sastavljen ugovor prema kojem je on slobodan ako bilo tko zainteresiran ponudi 3,000.000 eura.

Jutarnji list piše kako menedžeri koriste takve ugovore po dobro poznatom scenariju: nakon što neki igrač odigra nekoliko dobrih utakmica Maksimirom počnu kružiti glasine kako su za dotičnog zainteresirani silni Bayerni i Manchesteri. Ovih je dana tema takvih priča, koje dobro pune novinske stupce, Niko Kranjčar.

Iako u ovom trenutku za Niku vjerojatno nije ozbiljno zainteresiran niti jedan europski klub osim Dinamo Kijeva, on bi u Maksimiru mogao ostati vrlo kratko. Onoga dana kada se pojavi netko tko želi ponuditi svotu koja će odgovarati upletenim menedžerima, Niko će otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se zna da 3.000 000 eura može platiti svaki prosječni europski klub, nameće se pitanje je li ugovor s Nikom sklopljen tako da ga se može lako riješiti.

Niku, nagađa novinar Jutarnjeg lista, navodno Davor Šuker može prodati u Arsenal, koji preferira mlade igrače, ili u neki španjolski klub gdje ima veliki utjecaj.

Zlatku Kranjčaru cijela priča se ne sviđa - izjavio je jučer za Sportske novosti. Mišljenja je da Niko još mora rasti u Maksimiru, dati nešto Dinamu i reprezentaciji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara