Niko: Nas, prave Zagrepčane, trebalo bi biti sram što dopuštamo da to rade s Dinamom

Niko: Nas, prave Zagrepčane, trebalo bi biti sram što dopuštamo da to rade s Dinamom

BIVŠI kapetan Dinama, nova uzdanica splitskog Hajduka i novi ljubimac Torcide Niko Kranjčar izjavio je kako bi "prave Zagrepčane, koji znaju što su Dinamo i Zagreb, trebalo biti sram jer dopuštaju trojici ljudi da rade što hoće".

"Dopustili smo da od Dinama rade svoju privatnu agenciju, privatnu tvrtku" - komentirao je Niko u intervjuu za Jutarnji list stanje u Dinamu, dodajući kako se s takvim Dinamom, nitko, pa ni on sam ne može poistovjetiti.

Niko je rekao kako ga je najviše razočarao predsjednik kluba Mirko Barišić, koji se kao i Mamić, od kojeg se to i očekivalo, spustio na najniži nivo komunikacije. No, za pretpostaviti je da sve konce u Dinamu vuče Mamić, iako je "samo" dopredsjednik kluba.

"Sada je napokon svima jasno da mi Zagrepčani ne postupamo na pravi način, dopuštamo krivim ljudima da vode klub, koji je u ovom času puno više njihov nego naš... Ne dižemo glas protiv postupaka i izjava, koje su milijun kilometara ispod razine koja bi trebala biti u nogometnom klubu Dinamo." - ogorčeno je komentirao Niko, te je dodao kako se nadao da će Zagrepčani imati snage i promijeniti vodstvo kluba nakon što su ga istjerali iz kluba.

"No, očito im nisam toliko značio kao što se govorilo", kazao je Niko koji misli kako je rezanje ugovora bilo samo paravan Mamiću za njegovo tjeranje iz kluba. Niko tvrdi kako je Mamić znao da on neće pristati na smanjenje ugovora.

Dodaje kako je Mamić ljubomoran na njega i njegovu obitelj, koja je, za razliku od Mamića, "uzorna, čista i sportski vrlo ambiciozna, uvijek s težnjom ka poštenom nadigravanju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši Dinamov kapetan odlučio se za Hajduk nakon što je shvatio da od inozemstva neće biti ništa. Odnosno, jedina konkretna ponuda stigla je iz CSKA, no Niko nije želio u Rusiju. Nakon razgovora sa Štimcem odlučio je – ide u Hajduk.

"To je moja karijera, nogomet ne želim prestati igrati, ako moram, otići ću u Hajduk i znam da ću za vas tada biti mrtav. Ali ću i dalje ponosno nositi majicu koju nosim." - poručio je Niko Bad Blue Boysima.

Za kraj je rekao kako nema šanse vratiti se u Dinamo dok god klubom upravlja sadašnja garnitura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara