Niko: Ponuda godi, ali odlazak u inozemstvo je moj prioritet

Niko: Ponuda godi, ali odlazak u inozemstvo je moj prioritet

VIJEST o ponudi Igora Štimca "teškoj" milijun i pol eura za Niku Kranjčara odjeknula je poput bombe u nogometnim krugovima. Neki smatraju da Štimac dovođenjem Kranjčara u Hajduk samo želi "opaliti pljusku" Zdravku Mamiću, a sam Niko je i dalje vrlo suzdržan u komentiranju Štimčeve ponude.

Niko, koji se trenutno nalazi u Austriji na skijanju, tako u kratkom telefonskom razgovoru za Radio Dalmaciju najnoviji potez Igora Štimca nazvao "ponudom koja godi". Ipak, teško je zamisliti Niku Kranjčara u dresu dojučerašnjeg rivala, a na tom tragu je vjerojatno i izjava koju je Niko dao za Večernji list: "Sigurno je odlazak u inozemstvo još uvijek moj prioritet".

No, osim toga Niko samo ponavlja riječi svog menadžera Dine Pokrovca, koji tvrdi da će sve ponude, pa tako i Hajdukovu, dobro razmotriti te na kraju donijeti odluku koja je najbolja za Niku.

U igri su zasad ukrajinski Dinamo Kijev sa zasad financijski najizdašnijom ponudom od dva i pol milijuna eura, te moskovski CSKA, klubovi za koje je sam Niko svojevremeno ustvrdio da ih smatra "europskima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štimčevu ponudu komentirao je i predsjednik Dinama Mirko Barišić, koji je kazao kako Niko može otići u bilo koji klub.

"On je mlad čovjek i ima pravo izbora. Onaj tko plati, može ga odvesti. Pa bila to i Crvena zvezda." – izjavio je Barišić.

No, direktor "Plavih" Damir Vrbanović je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju ustvrdio nešto sasvim drugo: "U ugovoru Nike Kranjčara stoji da iz Dinama može otići samo u inozemni klub."

Igor Štimac i dalje tvrdi kako njegova ponuda nema nikakve veze s vraćanjem ugleda, kojeg su ovih dana ozbiljno poljuljali napadi trojice dojučerašnjih prijatelja i poslovnih partnera, Slavena Bilića, Alena Bokšića i Aljoše Asanovića.

"Nije ovo moj odgovor na te napade. U ovom poslu je Hajduk na prvome mjestu i to je jedino s čim se vodim." – ustvrdio je Štimac, pa dodao: "U Maksimiru kao da su se mnogi trudili da Kranjčar ne igra kako može. Samo tako se mogu opravdati određeni potezi i izjave usmjerene na Nikin račun. U Hajduku bi Niko imao zaslužen tretman, a Blaž Slišković bi ga brzo vratio u život."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara