Niko: Trebalo bi se dogoditi čudo da odem iz Hajduka na kraju sezone

AKO SU bivšeg kapetana Dinama a sada jednog od glavnih kreativaca u momčadi Hajduka, Niku Kranjčara, dosad navijači obožavali, pitanje je kako će tek reagirati kad doznaju da su Nikini planovi dugoročni vezani za Hajduk.

Kranjčar je tako u razgovoru za Večernji list najavio kako će u Hajduku ostati još najmanje godinu dana, pod uvjetom da se ne "dogodi čudo", pri čemu pretpostavljamo da bi čudo bila izdašna ponuda nekog jakog europskog kluba.

"Ostajem u Splitu još godinu dana, samo se čudo može dogoditi pa da na kraju prvenstva napustim Hajduk. Želim s bijelima igrati u Ligi prvaka. Nadam se da će tako biti, jer sam pri dolasku u Split planirao ostanak duži od šest mjeseci." - kazao je Niko, pa dodao: "Želio bih da se pojačamo, pa da izborimo toliko željenu Ligu prvaka. To je san cijele momčadi i kluba. Moj malo dugoročniji plan je ostanak u Splitu, uz tu Ligu prvaka, pa otići na Svjetsko prvenstvo u Njemačku. Tada ću vidjeti što sam napravio i gdje sam."

Kranjčar je uvjeren kako bi Hajduku pobjeda na predstojećem gostovanju u Kranjčevićevoj ulici kod Zagreba osigurala naslov prvaka, pa je tako taj susret označio kao "ključan".

Na novinarski upit što bi rekao da mu je netko kazao da će u Zagrebu igrati za Hajduk, Niko je odgovorio: "Da je lud, eto što bih mu rekao."

Napomenimo za kraj da je Niko kao dva najbolja od ukupno šest trenera koji su ga vodili ove sezone izdvojio Blaža Sliškovića i Igora Štimca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara