Nikola Pokrivač za Index: Bilićev poziv vrhunac je moje karijere

IGRAČ francuskog Monaca Nikola Pokrivač nije sudjelovao u utakmicama reprezentacije, ali je ekspresno uvršten u ekipu koja ide na Euro.

"To mi je najdraža vijest koju sam u karijeri dobio, to je vrhunac moje karijere, a rekao bih i jedan od najsretnijih dana u mom životu. Zahvalio bi izborniku Biliću što me uvrstio na popis za Euro. Sada je sve na meni, da svojim igrama opravdam ovaj poziv", kaže novopečeni vatreni Nikola Pokrivač.

"Svojim igrama ću natjerati Bilića da me koristi u utakmicama"

Što se tiče samih igara na Euru, Pokrivač se nada da će možda i zaigrati u nekoj od utakmica reprezentacije.

"Počašćen sam s time što me izbornik Salven Bilić pozvao među 23. Što se minutaže tiče, potajno se nadam da bi mogao dobiti koju minutu. Ipak, nisam sudjelovao u prijašnjim reprezentativnim kampanjama, a sada već idem na Euro. Ako uopće ne dobijem priliku, nema veze. Uvjeren sam da ću svojim igrama u Monacu natjerati struku da me koriste u utakmicama reprezentacije u budućnosti", kaže samouvjereno igrač francuskog Monaca.

Nikola Pokrivač također, kao i mnogi drugi, ističe Njemačku kao najopasniju reprezentaciju na Euru.

"Gledao sam ih protiv Švicarske gdje su rasturili (0:3), no mislim da nas taj razultat ne treba zabrinjavati. Zna se tko je Hrvatska, već smo nekoliko puta dokazali da možemo pobijediti svaku reprezentaciju na svijetu. Ne trebamo se nikoga bojati", kaže Nikola Pokrivač o našim izgledima na Euru.

Pokrivač je pozvan na Euro prvenstveno zbog pozicije lijevog beka, na kojoj smo deficitarni, dok u matičnom klubu igra zadnjeg veznog.
 
"Jako sam zadovoljan u Monacu, tu sam tek nešto više od tri mjeseca. Mogu potvrditi da definitivno ostajem u Monacu i sljedeće sezone. Bilo je nekih kontakata s Romom u svezi mene, ali ostajem u Francuskoj", kaže Nikola Pokrivač za Index.

M.Š.
Foto: AS Monaco

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara