Ništa od skorog Terryjevog povratka

NA VELIKU žalost Josea Mourinha i svih navijača "londonskih plavih" Chelsea će se morati još neko vrijeme snalaziti bez svog kapetana Johna Terryja.

Podsjetimo se, Terry nije igrao od 13. prosinca kad je zadobio ozljedu leđa zbog koje je morao biti podvrgnut operaciji. U klubu su se nadali da će biti spreman za povratak na teren ovaj vikend u utakmici protiv Wigana, ali stvari su se dodatno zakomplicirale.

U procesu oporavka od ozljede leđa kao nuspojava se javila i ozlijeda lista koja će dodatno dogoditi njegov povratak na travnjak. Klupski liječnik Bryan English priznao je engleskim medijima da ne može sa sigurnošću reći kad će Terry moći ponovo zaigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Operacija je bila uspješna. John može trenirati bez da ga išta boli, ali problem je što još nema dovoljno snage u listovima. Teško je reći koliko dugo će trajati njegov povratak u punu formu jer je taj nedostatak snage povezan s živcem u leđima koji je bio ukliješten nakon ozljede. Čim dovoljno ojača moći će igrati, ali zasad još ne možemo predvidjeti kad će to biti", rekao je English

P.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara