Obustavljen stečajni postupak nad Hajdukom

Obustavljen stečajni postupak nad Hajdukom

SVEGA nekoliko minuta poslije 13 sati na splitskom Trgovačkom sudu obustavljen je stečajni postupak nad Hajdukom. Dogodilo se to nakon uplate većeg dijel dugovanja splitskog kluba prema Hrvoju Vukoviću i njegovom zastupniku Tomislavu Krki. Vukovićev odvjetnik uplatnicu je osobno donio na sud te je novinarima predočio odluku o obustavi stečajnog postupka.

> Torcida: Oko Hajduka je previše igara i interesnih lobija

Hajduk je na današnji dan uplatio 2,178 milijuna kuna te je Vukoviću i njegovom zastupniku dužan još 336.235,33 kune na ime obračuna kamata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac Ćaleta kojem je bio dodijeljen slučaj Hajduka, već je unaprijed imao pripremljena dva rješenja, ono o obustavi postupka ukoliko Hajduk ispuni obveze prema Hrvoju Vukoviću, te drugo, o pokretanju stečajnog postupka.

Pošto je Hajduk uplatio veliku većinu duga, predlagatelj stečaja Krka je sam predložio obustavu postupka, odnosno povlačenje svog ranije podnesenog prijedloga, pa je sudac Ćaleta donio ono prvo, za Hajduk pozitivno rješenje.

Krka je najavio da će već od jutra krenuti u naplatu ostatka duga koji je potekao od kamata, ali i naplatu duga nekih drugih nogometaša koje također zastupa, a prema kojima Hajduk ima nepodmirene obveze.

D.R./M.P.
Foto: V.G./Glas Dalmacije

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara