Okuka: Bilo bi nam puno teže da smo igrali u Maksimiru

IZBORNIK mlade reprezentacije SiCG Dragan Okuka je nakon uzvratne dokvalifikacijske utakmice za plasman na EP između Hrvatske i SiCG bio vidno zadovoljan igrom koju prikazala njegova momčad.

"Potvrdilo se ono što sam tvrdio nakon ždrijeba - da se radi o dvije vrlo dobre momčadi. Nakon utakmice u Beogradu naše su šanse bile veće, bili smo bolji i u Velikoj Gorici i zasluženo pobijedili." - kazao je Okuka na press konferenciji održanoj nakon susreta.

"Uspjeli smo se vratiti nakon primljenog gola, pokazali smo karakter i strpljenje. Već sam naglašavao da imamo 15 odličnih igrača, a danas se pokazalo da sam bio u pravu kad sam rekao da imamo adekvatne zamjene." - ustvrdio je izbornik SiCG, pa dodao: "Bilo bi nam puno teže da smo igrali u Maksimiru, ali Hrvatima je ipak najveći propust bila igra u Beogradu."

Okuka je potom ukratko analizirao tijek utakmice: "Hrvati su krenuli izvanredno, normalno da smo se u početku branili, ali u poluvremenu sam rekao igračima da se smire kako ne bi napravili greške koje su napravili Hrvati na Marakani."

"Imali smo igrače koji su preuzeli odgovornost i snašli se, a svoj optimizam nismo gradili na slabostima Hrvata, nego na našoj kvaliteti. Oni su imali problema s izbornikom, a mi s kartoniranim igračima." - zaključio je Okuka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara