Olić: Gorim od želje za igranjem u finalu Kupa

Olić: Gorim od želje za igranjem u finalu Kupa

VEČERAS s početkom u 20.45 sati igra se uzvratna utakmica finala Kupa UEFA između lisabonskog Sportinga i moskovskog CSKA za koji će možda nastupiti i naš reprezentativac Ivica Olić.

Olićev nastup donekle je upitan jer je Ivica prošli tjedan slomio nos, i to dva puta. CSKA-ov napadač kaže kako je spreman za utakmicu, osobito jer se radi o finalu Kupa UEFA, a Ivica gori od želje da na njemu zaigra.

"Na treningu sam jurio, ulazio u duele, trener Gazajev mi je čak kazao – uspori malo, pazi na nos" - kaže Ivica te dodaje kako trener još nije odlučio hoće li ga večeras uvrstiti među početnu 11-orku u Lisabonu.

"Ja mu govorim da neću imati straha, da ću ići glavom na kopačku, pa makar i treći put slomio nos. Nadam se da mi vjeruje i da ću istrčati na travnjak na Alvaladeu" - kaže Olić za Sportske novsti.

Olić s puno respekta priča o protivniku, međutim, kao slabiju točku iznosi dozu sporosti protivnikovih stopera zbog čega još više želi nastupiti jer je, kaže, "siguran da bi ih pretrčao nekoliko puta, došao u pravu šansu, zabio gol."

Sporting je na domaćem terenu definitivno u prednosti, što se vidi i na kladionicama koje prednost daju domaćinu. Međutim, sigurno je da niti CSKA nema namjeru olako propustiti osvajanje Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad smo ispali iz Lige prvaka, predsjednik Giner je postavio cilj – osvajanje Kupa UEFA. Neki ruski komentatori bili su skeptični, ali mi smo vjerovali da možemo ostvariti ovu veliku ambiciju. Sad smo pred vratima raja, namjeravamo ući" – zaključio je Olić.

Zaigra li, Ivica će na travnjak istrčati s maskom koju mu je zbog ozljede nosa izradio jedan lisabonski liječnik-specijalist. Nakon što se Olić na treningu pojavio s maskom na licu, trener Gazajev se nasmijao, priča Ivica, te mu je rekao da je s maskom puno ljepši.

Vjerojatni sastavi:

SPORTING: Ricardo, Beto, Rui Jorge, Polga, M. Garcia, Moutinho, Rochemback, Custodio, Barbosa, Liedson i Sa Pinto

CSKA: Akinfejev, V. Berezucki, A. Berezucki, Semberas, Ignašević, Krasić, Vagner, Gusev, Aldonin, Olić? i Carvalho

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara