Olić: Jedva čekam istrčati pred 60 tisuća navijača u Hamburgu

"SVE SE jako brzo dogodilo, gotovo da nisam imao priliku razmisliti.  Postoji velika mogućnost da zaigram za HSV već u srijedu. Jako sam sretan što odlazim u Bundesligu i grad u kojem 60 tisuća ljudi svaki tjedan pohodi utakmice našeg kluba." - obratio se Ivica Olić ruskim novinarima, kada je već procurila vijest o njegovom prelasku u HSV.

"Istina je da Hamburg u posljednje vrijeme ima problema, rezultati nisu odviše blistavi, ali siguran sam da će stvari vrlo brzo promijeniti. Osim toga, moja žena i dijete žive u Berlinu što je jako blizu Hamburga. Stoga ću se osjećati skoro kao kod kuće. CSKA će mi nedostajati, to je najbolji klub u kojem sam dosada igrao. Ali želim igrati i to je jedini razlog zbog kojeg sam želio otići." - tvrdi naš reprezentativac.

Kada smo posljednji put razgovarali, još je živjela ideja o prelasku u redove ljutog gradskog rivala Spartaka. "Otići ću onamo gdje me više plate", kazao je Olić tada, a iskrenost je većinom naišla na odobravanje.


"Planiram potpisati ugovor na dvije i pol godine, CSKA  trebalo bi pripasti oko 2 milijuna eura." - dodao je Ola.

Iskren je bio i predsjednik moskovskog kluba Yevgeny Giner;
"Za četiri mjeseca Olić bi ionako stekao status slobodnog igrača. Zbog toga smo odlučili prodati ga odmah i naravno, dobiti nešto za uzvrat."

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara