Optimizam unatoč epidemiji: Kod Redknappa idemo po senzaciju!

Optimizam unatoč epidemiji: Kod Redknappa idemo po senzaciju!

DINAMOV trener hrabro najavljuje utakmicu osmine finala kupa kod Hrvatskog Dragovoljca iako mu je pola momčadi pokosila crijevna viroza: "Odlazimo u Siget kao apsolutni favoriti i pobjednici Kupa".

Dinam sutra igrati protiv Hrvatskog Dragovoljca, a Ivanković želi maksimalnu mobilizaciju desetkovanih trupa kako mu se ne bi dogodilo Dugo Selo:

"Kup često nositi kobna iznenađenja za favorite i mi ćemo učiniti sve da se to ne dogodi".

Infuziijom protiv cjepiva

Zbog novonastale situacije Dinamovci će za sada ostati bez predviđene doze cjepiva protiv gripe:

"U četvrtak je trebalo biti cijepljenje protiv gripe, ali smo to odgodili jer se igrače u ovom stanju ne preporuča opterećivati cjepivom."

Tadić i Mandžukić u najgorem stanju

Prorijeđenost Dinamove momčadi po linijama izgleda ovako:

"Kelava je prvi obolio i bio je prilično loše, ali je na sreću odmah otišao u bolnici tako je na spisku za sutrašnji Kup ogled. Vrdoljak je grozno izgledao, dok se Lovren dobro oporavlja. Najgore je stanje sigurno kod Mandžukića i Tadića."

Nećemo odgađati Dragovoljac jer nema termina za koji bi ga mogli odgoditi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivanković je naglasio kako i da želi odgoditi utakmicu zbog zdravstvenih problema, to ne bi bilo moguće jer naprosto nema termina u kojima bi se ta utakmica mogla odigrati.

"Također, vidjeli ste komentare koji dolaze iz Rijeke i kako nas optužuje da radimo predstavu. Rijeka je gospodski grad i gospodski klub i očekivao sam razumijevanje zbog naše epidemije."

"Vjerujem da će se bolesni igrači oporaviti i da se nitko od onih koji su zdravi neće razboliti. I sami vidite da ne mogu odrediti sastav", žalio se Ivanković prebitući po papirima sa popisom igrača ne koje (ne)će moći računati kada krene u sigetsku bitku, među kojima su čak četiri juniora: Andrej Kramarić, Ivor Horvat, Denis Cerovec, Ivan Herceg.

"Zašto kod Tottenhama ne bi napravili senzaciju?"

Ivanković govori kako je naslućivao da će dolaskom novog trenera početi Tottenhamov oporavak: "Redknapp je iskusan trener koji je od prosječnog Portsmoutha napravio pobjednika FA kupa, ali mi nakon domaće pobjede nad NEC-om imamo komfornu situaciju i u Londonu bi nam svaki rezultat osim poraza bio sjajan. Nema razloga da tamo ne odemo po senzaciju".

"Zoran Mamić je u Argentini vidio puno interesantnih stvari koje imaju zanimljivu cijenu"

Sportski direktor Dinama se u petak vraća sa argentinske turneje, a Ivanković naravno željno išćekuje da s njim podijeli impresije: "Vidio je zanimljivih stvari koje imaju zanimljivu cijenu.", a naravno da ne želi govoriti koji igrači su u pitanju.

"Imamo puno premalo igrača"

"Ako se pitate zašto tražimo igrače, to je zbog tankog kadra, imamo puno premalo igrača. Trenutno nam je na raspolaganju njih tek 19 i tri vratara", rekao je Dinamov trener koji je objasnio zašto se više ne okreće domaćem tržištu, gdje "ima potencijala, ali pitanje je što će s njima biti danas, a što sutra".

Z.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara