Osijek ne pušta Tadića u Bayer

MLADI Osijekov napadač Josip Tadić, koji se u zadnje vrijeme dobrim igrama i učestalim golovima izdignuo iz mase ostalih mladih nogometaša, nikako da finalizira svoj transfer iz Osijeka u njemački Bayer.

Osječani su za mladoga napadača prvotno dobili ponudu od 120 000 eura, koliko bi bila odšteta da je Tadićev status - slobodan igrač. No, to su Osječani odbili jer ga ne želi pustiti ispod cijene. Nijemci su, kako pišu Sportske novosti, ponudili "podebljanu" ponudu od 270 000 eura, no čelnici Osijeka su i to odbili smatrajući je neadekvatnom.

Mladi Tadić bi, po pravilima HNS-a, svoj prvi profesionalni ugovor trebao potpisati sa matičnim klubom, a da bi mogao otići u inozemstvo HNS mu mora izdati certifikat, koji ne može dobiti ukoliko NK Osijek ne ispuni njegovu istupnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj zanimljiv transfer nema još svoj epilog, a kako se čini Osijek će "pokazati zube" Bayeru iz Leverkusena i pokazati da neće pustiti talentiranog mladića ispod cijene.
Josip Tadić je u Leverkusenu već prošao liječnički pregled i pronašao stan, ali sada mu ostaje da vidi koliko su zapravo Nijemci zainteresirani za njegov transfer.

Osječki nogometaši, nakon što je Uprava odlučila da treneru Stjepanu Čordašu neće produžiti ugovor, dobili su novog/starog trenera. On je Tomislav Steinbrückner, a u Osijeku je do sada obnašao funkciju pomoćnog trenera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara