Ostavka makedonskog izbornika

IZBORNIK makedonske nogometne reprezentacije Dragan Kanatlarovski podnio je ostavku nakon neočekivanog poraza u dvoboju protiv Andore (0:1) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2006. godine u Njemačkoj.

"Smatram da sam glavni krivac za ovaj sramotni poraz. Moja ostavka najmanje je što mogu učiniti u ovoj situaciji." - kazao je Kanatlarovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Predsjednik Makedonskog nogometnog savez Haralampie Hađiristevski nije želio komentirati ostavku, već je zatražio pismeno izvješće izbornika, a potom će o svemu idućeg tjedna raspraviti Izvršni odbor.

"Nakon što primim izvještaj donijet ćemo odluku hoćemo li prihvatiti ostavku," dodao je prvi čovjek makedonskog nogometa.

Andora je u dvoboju protiv Makedonije upisala prvu pobjedu u nekoj službenoj utakmici u svojoj povijesti. Andora je postala članica Međunarodne nogometne federacije (FIFA) 1996. godine i do sada je nastupila u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2002. godine, te Europsko prvenstvo 2000. i 2004. godine. U kvalifikacijama je odigrala više od 20 utakmica i sve je izgubila.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara