Otto Barić i Miroslav Blažević postaju predavači

MIROSLAV BLAŽEVIĆ, Otto Barić i Duško Antunović potvrdili su sudjelovanje na međunarodnom znanstvenom skupu, koji će se pod nazivom ´Kondicijska priprema sportaša´, održati u Zagrebu 21. i 22. veljače.

Uz ova dva nogometna i jednoga vaterpolskog izbornika sudjelovanje na skupu najavilo je i šezdesetak znanstvenika i stručnjaka, posebno specijalista za tjelesnu pripremu, iz Austrije, BiH, Bugarske, Italije, Mađarske, Slovačke, Slovenije i Ukrajine. Organizatori skupa su Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatski olimpijski odbor, Zagrebački športski savez, Gradski ured za obrazovanje i šport i Zagrebački velesajam.

Svoja će iskustva, uz brojne znanstvenike, iznijeti i praktičari, kondicijski treneri mnogih poznatih športaša (Janice i Ivice Kostelića, Tonija Kukoča, Blanke Vlašić, Ivice Olića, Roberta Prosinečkoga, Ive Majoli, Zorana Primorca...).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od ciljeva skupa je pronaći dodirne točke teorije i prakse i umjesto konfrontiranja pomoći iznalaženju zajedničkih modela tjelesne pripreme vrhunskih športaša.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara