Otvorena izložba Zagi ususret Hrkiju

Otvorena izložba Zagi ususret Hrkiju

Foto: ESI 

U POGLAVARSTVU Grada Zagreba danas je svečano otvorena izložba pod nazivom "Zagi ususret Hrkiju" kojom se najavljuju nadolazeće Europske sveučilišne igre.

Najveće sportsko događanje održat će se u Zagrebu i Rijeci od 12. do 25. srpnja, a okupit će gotovo 5000 sportaša iz 41 zemlje.

U sklopu izložbe, uz najavu Igara, predstavljen je niz predmeta koji i danas žive kao podsjetnik na najljepše trenutke Univerzijade održane upravo u Zagrebu 1987. godine. Izložbu je prigodnim govorom otvorio Milan Bandić, gradonačelnik grada-domaćina ovih dvaju velikih sportskih događaja. Vjeru da će Europske sveučilišne igre koje će se održati u srpnju ostaviti pozitivan trag za studentsku populaciju, ali i gradove domaćine, kao što je to učinila Univerzijada 1987., izrazio je predsjednik Igara Zrinko Čustonja, koji je s Danirom Bilić, predsjednicom Odbora za sport predvodio izaslanstvo organizatora ESI 2016 na ovom

Izložba "Zagi ususret Hrkiju" otvorena je do 8. srpnja, a posjetitelji je mogu vidjeti svakog radnog dana u Gradskom poglavarstvu Grada Zagreba na adresi Trg Stjepana Radića 1.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara