Papa se priključio treninzima, Novinić na poštedi

NAKON dva dana boravka u Poreču gdje Varteksovi nogometaši odrađuju naporne treninge prvoga dijela ovozimskih bazičnih priprema, trener Zlatko Dalić i njegov pomoćnik Samir Toplak govore da su zadovoljni svime osim vremenskim uvjetima.

"Jučerašnja gotovo cjelodnevna magla i tmurno i oblačno vrijeme kao da varaždinskome prvoligašu žele deprimirati početak priprema međutim radi se po planu i zahtjevno." - tvrde treneri.

Treninzima se, međutim, priključio Drago Papa koji je do sada izbivao zbog operacije ramena a na poštedi će po svemu sudeći biti Enes Novinić koji se ozlijedio tijekom jučerašnjeg treninga. Svi su drugi igrači zdravi i zadovoljavajuće odrađuju traženo.

"U četvrtak u 15 sati na igralištu u Poreču igramo prvi od 12 pripremnih susreta sa slovenskim prvoligašem Mariborom. Varteks će u tom susretu nastupiti u najjačem sastavu tako da ćemo već u prvom trening ogledu vidjeti odnos snaga na terenu." - najavljuje Varteksova struka. Varteks će stoga protiv Maribora najvjerojatnije nastupiti u slijedećem sastavu: Mađarić, Lučić, Ivančić, Vukman, Mujanović, Golik, Šafarić, Brezovec, Melnjak, G. Vuk i Kardum.

Foto: NK Varteks

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara