Paragvaj i Čile se nude Biliću za prijateljsku utakmicu u studenom

Paragvaj i Čile se nude Biliću za prijateljsku utakmicu u studenom

Tekst: M.M.
Foto: Cropix

HRVATSKA reprezentacija traži suparnike za prijateljske utakmice u studenom, termine koji su ostali prazni neplasmanom u dodatne kvalifikacije za SP u Južnoj Africi.

Ideja izbornika Bilića jest da Hrvatska sljedećeg mjeseca odigra dvije prijateljske utakmice i to po mogućnosti s istim suparnikom. Protivnik se traži među europskim reprezentacijama koje se nisu kvalificirale na SP, a tu su između ostalih primjerice trećeplasirane Češka, Turska, Švedska, Norveška itd...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Termini odigravanju su za sada 14. studenog te 18. studenog. Ukoliko u HNS ne uspiju organizirati dvostruke dvoboje s nekom reprezentacijom, ostaje im se gorenavedenim datumima pozabaviti ponaosob. Tako se za prvi termin, 14. studenog za sada nudi nekoliko interesantnih reprezentacija.

Naime, u Rusanovu su stigli pozivi pet reprezentacija, Paragvaja, Čilea, Kanade, Lihtenštajna i starog znanca Poljske, s kojom smo posljednji put igrali na Europskom prvenstvu prošle godine, gdje smo ih pobijedili u posljednjoj utakmici skupine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara