Parma nakon poraza od posljednjeplasiranog Barija otpustila trenera

Foto: AFP

DOMAĆI poraz (1-2) od već prežaljenog Barija, koji je jednom nogom u drugoj ligi, donio je treneru nogometaša Parme Pasqualeu Marinu otkaz. "Ne želimo više nikakve isprike", rekao je direktor Parme Pietro Leonardi nakon poraza u 31. kolu Serije A i pada na 15. mjesto ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Marino je prošlo ljeto potpisao višegodišnji ugovor s Parmom, ali bivši trener Catanije i Udinesea se očito nije uspio snaći u novoj sredini. Ostavio je momčad u vrlo neugodnoj situaciji, budući da se nalazi svega tri mjesta i dva boda iznad zone ispadanja.
Parma otpustila trenera

Domaći poraz (1-2) od već prežaljenog Barija, koji je jednom nogom u drugoj ligi, donio je treneru nogometaša Parme Pasqualeu Marinu otkaz. "Ne želimo više nikakve isprike", rekao je direktor Parme Pietro Leonardi nakon poraza u 31. kolu Serije A i pada na 15. mjesto ljestvice. Marino je prošlo ljeto potpisao višegodišnji ugovor s Parmom, ali bivši trener Catanije i Udinesea se očito nije uspio snaći u novoj sredini. Ostavio je momčad u vrlo neugodnoj situaciji, budući da se nalazi svega tri mjesta i dva boda iznad zone ispadanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara