Parma sprema ponudu za Balabana?

UGOVOR u Brrugeu traje još godinu i pol dana, što će reći da nije lako isposlovati transfer u egzotičniju nogometnu zemlju nego li je to Belgija. Osim ako je u pitanju velika svota, onda sva neslaganja brzo padaju u zaborav. A talijanska Parma dobila je novog gazdu, poduzetnik Tommaso Ghirardi uložio je 30 milijuna eura, a kako doznajemo, spreman je uložiti i u našeg Boška Balabana.

Kada smo posljednji put razgovarali, izrazio je veliku želju da karijeru okonča u nekoj od liga petice. Engleska je uvijek prvi izbor, ali ni Italija ne zaostaje mnogo na listi želja.

"Da, upoznat sam s interesom Parme, ali me službeno još nitko nije kontaktirao. Novine pišu, a ja o tome malo znam. U Bruggeu sam zasada zadovoljan, kao i svojim igrama tijekom ove sezone. Ali, ako stigne neka bolja ponuda, valja sjesti i razmisliti. No, ponuda još nije stigla." - kaže nam Balaban.

"Ne treba trošiti puno riječi o talijanskom nogometu, svi znamo kako se tamo igra. No, ponavljam, zadovoljan sam u Bruggeu, što opet, ne znači da ne bih prihvatio neku bolju ponudu. Svaki interes dobro dođe." - zaključio je razgovor na tu temu.


Samo od sebe, nametnulo se pitanje reprezentacije. Vrlo skoro delegacija se okuplja uoči prijateljske utakmice s Norveškom, valja posložiti posljednje detalje uoči nastavka kvalifikacija.

"Sve dok matematički ne budemo osigurani, ne smijemo se opustiti. Svaka utakmica igra se na pobjedu, treba biti maksimalno oprezan. Normalno da me veseli svak okupljanje reprezentacije, užitak je biti članom tako jake ekipe." - kazat će.

No, sigurni smo da nije užitak previše sjediti na klupi. Premda Bilić nastoji na sve načine zadovoljiti apetite svojih napadača, polako se kristalizira udarna postava, u kojoj sve češće nema Boška Balabana.

"Mislim da cijeli naš stručni stožer radi vrhunski posao. Mladi se moraju afirmirati, to je prirodan tijek stvari. Bilić je ovoj momčadi dao jedan sasvim novi imidž, imamo prepoznatljivu i lijepu igru. Trebamo misliti o tome kako biti još bolji, a ne tko će i koliko zabiti. Krasi nas zajedništvo, bez obzira na sve. Naravno da svaki od nas želi igrati, a osobno vjerujem u svoje mogućnosti. Vjerujem i u našeg izbornika, Nane to radi na jedan sasvim drugačiji način." - zaključio je.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara