Petrić: Poraženi smo zbog previše individualnih pogrešaka

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

VRLO NEUVJELJIVO izgledala je vodeća momčad njemačke nogometne Bundeslige u Beču, gdje su odigrali utakmicu prvog kola skupine C Europa lige protiv domaćeg Rapida.

Slavili su Bečani 3:0 u utakmici u kojoj su diktirali tempo igre i djelovali spremnije od HSV-a, sastava koji nakon pet kola u njemačkom prvenstvu ne zna za poraz. Jedan je pogodak na utakmici postigao i Nikica Jelavić i to u 44. minuti nakon pogreške Jeromea Boatenga koji je promašio loptu na nekih pet metara te ju tako prepustio neometanom Jelaviću da povisi rezultat na 2:0.

Dvadesetak minuta prije toga Jelavić se driblingom oslobodio prijetnje gostujućeg vratara Franka Rosta i uputio udarac u praznu mrežu hamburške momčadi, a junak je u tom trenutku postao upravo Boateng koji je uklizavanjem izbacio loptu s gol crte. Nešto kasnije postat će tragičar, a cijelu je utakmicu prokomentirao i Mladen Petrić, hrvatski reprezentativni napadač i član poraženog sastava.

"Poraženi smo jer smo načinili previše individualnih pogrešaka. Neki od nas nisu bili na najvišoj razini, što je i razlog zašto se nismo uspjeli vratiti u utakmicu", prenosi Petrićeve riječi Deutsche Welle.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara