Pletikosa: Englezi su arogantni!

HRVATSKA hobotnica Stipe Pletikosa podgrijao je malo tenzije uoči večerašnjeg sraza u Londonu nazvavši Engleske igrače arogantnima.

Stipe je u razgovoru za engleske medije naglasio da smatra kako se Englezi trebaju fokusirati na svoju izvedbu i svoju igru, a manje pričati o drugima.

"Kad su imali vrlo malo šanse za kvalificirati se na Euro,  onda su se okomili na nas. Rekli su da su jača momčad, a da mi imamo više sreće", objasnio je Pletikosa i dodao:

"Zaboravili su da smo ih pobijedili sa dva gola razlike u Zagrebu, a da nismo obratili pažnju na njihovu aroganciju nego da smo samo obavili svoj posao."

Engleske novinare zanimala je i ponuda ruskog tajkuna Leonida Fedina, gazde u Pletikosinom Spartaku, koji je Stipi i još trojici najboljih hrvatskih igrača ponudio automobile ukoliko Hrvatska pobijedi Engleze i omogući Rusiji da se kvalificira na Euro.

"Cijeli svijet zna za velikodušnost Rusa. Nitko me nije kontaktirao, ali sve je moguće", zagonetno je odgovorio Pletikosa.

Na kraju teksta, The Sun prenosi i izjavu ''hrvatske legende'' Roberta Prosinečkog:

"Sa svim igračima koje imaju u sastavu, Englezi su trebali osvojiti barem jedno veliko natjecanje u posljednjih 8 godina."

M.P.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara