Pletikosa: Ostajem u Šahtaru, očekivao sam više agresivnosti od Hajduka

DRUGI vratar hrvatske reprezentacije i bivši kapetan Hajduka, Stipe Pletikosa, ostat će još tri godine u ukrajinskom Šahtaru, unatoč brojnim medijskim špekulacijama da bi se "splitska hobotnica" mogla vratiti na Poljud.

Pletikosa je sve špekulacije o njegovom mogućem povratku u redove Hajduka nazvao "samo pričama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam se predsjednikom Ahmetovom, koji mi je iskreno kazao da bi bilo suludo posuditi me Hajduku na godinu dana, a da me on plaća i dodatno potroši na kupnju još jednog vratara. Dodao je da ću se ravnopravno boriti za "jedinicu" s Laštuvkom, jer Šahtaru za velike ambicije trebaju dva vrhunska vratara. S time se složio i trener Luescu. Naravno, kad bi došla ponuda koja bi zadovoljila klub i mene, posao bi se brzo sklopio." - kazao je Pletikosa u razgovoru za Sportske novosti, pa dodao kako je od čelnika Hajduka ipak očekivao malo više napora u pokušajima da ga vrate na Poljud.

"Moram priznati da sam očekivao više agresivnosti klupskih dužnosnika u pokušaju da me angažiraju. Neke stvari koje izgledaju nemoguće s vremenom se mogu promijeniti. No, nije to moja stvar. Plaća me Šahtar i kao svaki profesionalac moram se pokoriti odlukama vodstva." - zaključio je Pletikosa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara