Pletikosa vrlo blizu povratka na Poljud

U HAJDUKU je, prema svemu sudeći, loš početak sezone natjerao čelne ljude kluba na hitnu akciju "gašenja požara". Nije nikakva tajna da Splićani muku muče s vratarima, pa bi povratak reprezentativnog golmana Stipe Pletikosa došao kao melem na ranu u Poljudu.

Zbog toga se sportski direktor Hajduka, Igor Štimac, u Milanu našao s predsjednikom ukrajinskog Šahtara, milijunašem Rinatom Ahmetovom, s kojim je načelno dogovorio posudbu Hajduku na jednu sezonu. Tu nam je informaciju potvrdio direktor Hajduka Fredi Fiorentini.

No, kao što je i bilo za očekivati, Ahmetov je postavio svoje uvjete. Pletikosa bi trebao produljiti ugovor s ukrajinskim klubom za još godinu dana, a Šahtar ne bi imao nikakvih financijskih obaveza prema Pletikosi za vrijeme trajanja posudbe Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru s Fiorentinijem doznali smo kako će, prođe li ovakav dogovor, biti potrebno izraditi tri nova ugovora kojima bi se formalizirali svi detalji dogovora. Tako bi posebne ugovore trebali sklopiti Pletikosa i Hajduka, Pletikosa i Šahtara, te Hajduk i Šahtar.

"Prvo se Stipe mora dogovoriti sa Šahtarom, onda se oni moraju dogovoriti s nama, a potom se mi moramo dogovoriti sa Stipom." - kazao je Fiorentini u razgovoru za Index.hr.

"Trudimo se oko Pletikose, radimo sve što možemo i mogu reći da smo blizu realizacije te posudbe." - zaključio je dobro raspoloženi Fiorentini.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara