Poginuli talijanski navijač tek odradio trogodišnju kaznu odlaska na stadione

Poginuli talijanski navijač tek odradio trogodišnju kaznu odlaska na stadione

MATTEO Bagnaresi, 28-godišnji navijač Parme koji je stradao tijekom puta na dvoboj njegova kluba s Juventusom u Torinu, upravo je odradio zabranu pohođenja sportskih borilišta.

>Krvava autostrada calcia

Prema informaciji koja je stigla iz policijske postaje u Parmi, nesretnik je 15. siječnja dobio dozvolu ponovnog posjećivanja sportskih priredbi nakon što je početkom 2005. godine dobio zabranu odlazaka na stadion u trajanju od tri godine.

Da podudarnost bude još bizarnija, kaznena je mjera mladom navijaču bila određena za nerede koje je napravio upravo tijekom dvoboja Parme i Juventusa, istog onog na koji je nedjeljnog jutra krenuo i na kojega nije stigao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji policijski izvještaji govore da se ovaj put radi o tragičnoj prometnoj nesreći.

"Navijači su se susreli na benzinskoj postaji u Arezzu, no ozbiljnih sukoba nije bilo. Samo su se uobičajeno 'podbadali'. Vođa navijača Juventusa ušao je posljednji u autobus upravo s namjerom da izbjegne daljnje nevolje davši vozaču znak neka krene. Ovaj nije vidio da je ispred autobusa ostao jedan navijač, te ga je udario prednjom stranom vozila",  izjavila je glasnogovornica prometne policije Alessandria Ovest.

Vozač autobusa trenutačno je pod policijskom obradom.

M.P./Totalsport
Foto: AFP, La Stampa, Reuters

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara