Pogledajte majstora Ronaldinha na djelu

Pogledajte majstora Ronaldinha na djelu

PRVA utakmica koju će igrati Hrvatska na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj jest ona protiv peterostrukih prvaka svijeta, reprezentacije Brazila.

Iako ne treba posebno napominjati da se radi o momčadi čiji si izbornik može priuštiti da na klupi za rezerve ostavi igrače koji bi u nekoj drugoj reprezentaciji bili uvjerljivo najveće zvijezde, kao što je naprimjer Lyonov Juninho, moramo priznati da nas čarolije Barceloninog veznjaka Ronaldinha i dalje ostavljaju bez daha.

Stoga smo prikupili nekoliko internet adresa na kojima možete, ukoliko posjedujete relativno brzu vezu, pogledati neke od trikova uvjerljivo najboljeg nogometaša na svijetu. Lakoća s kojom igra Ronaldinho, način na koji s loptom izvodi ono što drugima ne bi uspjelo ni u najluđim snovima, pljesak koji njegovi briljantni potezi mame i od navijača protivničkih momčadi - to je ono zbog čega, između ostalog, volimo nogomet.

Njegove glavne odlike su brzina i naizgled neograničene tehničke mogućnosti. Nije klasični golgeter, ali mu njegova impresivna tehnika omogućava postizanje zgoditaka s neuobičajenih  pozicija. Briljira i u izvođenju slobodnih udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldinho će, ukoliko se ne dogodi nešto nepredviđeno, zasigurno igrati u prvoj postavi Brazila protiv Hrvatske 13. lipnja na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Stoga vam donosimo nekoliko video snimki majstora na djelu u nadi da će nas još dugo vremena uveseljavati svojim trikovima, iako iz pragmatičnih razloga ne bi bilo dobro da se "razmaše" upravo protiv Hrvatske.

>>> Kompilacija najboljih Ronaldinhovih poteza
>>> Video snimke Ronaldinhovih majstorija po kategorijama
>>>Neslužbena Ronaldinhova stranica s puno video snimaka

N.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara