Pogodite minutu prvog pogotka i osvojite 500 eura!

KLADIONICA bet-at-home.com za vas je pripremila bogatu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti čak 500 eura. Dakle, uložite minimalno 5 eura na jednu od ponuda na jednu od ponuda Makedonija - Hrvatska i(li) Izrael - Rusija i zatim na e-mail nagradnaigra.hr@bet-at-home.com pošaljite svoj tip u kojoj minuti će pasti prvi pogodak na utakmici zajedno s brojem kladiteljskog računa i automatski sudjelujete u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti 500 eura!

U prošloj nagradnoj igri 500 eura osvojio je dvadesetdvogodišnji Janko K. iz Zagreba pogodivši minutu prvog pogotka utakmice Dinamo-Werder.

Pravila igre:

1. Pogodite u kojoj će minuti pasti prvi pogodak i osvojite 500 eura!

2. Sudjelovanje u nagradnoj igri imaju svi kladitelji koji se oklade s minimalno 5 eura na jednu od navedenih ponuda.

3. Kladitelj se može kladiti na obje ponude ali po ponudi je minimalan ulog 5 eura, ako se kladi na obje ponude (kombi-oklada) mora uložiti minimalno 10 eura.

4. Kladitelj može poslati maksimalno jedan tip po sklopljenoj okladi (pojedinačna oklada), ako se kladi na obje ponude onda šalje najviše dva tipa.

5.  Po kladiteljskom računu dozvoljena su maksimalno dva tipa (2 pojedinačne ili 1 kombi-oklada).

6.  Kladitelj mora poslati svoj tip (npr. 7. min) i broj kladiteljskog računa na e-mail adresu nagradnaigra.hr@Bet-at-home.com

7.  Uz suglasnost sretnog dobitnika objavit će se njegovo ime i slika na početnoj stranici Bet-at-home.com najkasnije do 20. studenog 2007.

8.  Nagrada se dijeli u slučaju više dobitnika.

9.  Nagrada se upisuje na kladiteljski račun sretnog dobitnika.

10. Mjerilo minute pogotka je www.uefa.com!

Sponzorirani članak

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara