Pokrajac iz Australije za Index: Trebao sam pobijediti, sudac je bez razloga prekinuo borbu!

Pokrajac iz Australije za Index: Trebao sam pobijediti, sudac je bez razloga prekinuo borbu!

Tekst: Marko Petrak
Foto: Goran Babić

RAZOČARAN, no tko bi ga mogao kriviti... Upravo je tako zvučao Igor Pokrajac s kojim smo razgovarali samo nekoliko sati nakon njegove druge borbe u UFC-u. I, nažalost, drugog poraza.

> UFC 110: Reljić i Pokrajac poraženi

Bivši Cro Copov sparing partner kaže da je bio bolji od Novozelanđanina Jamesa Te Hune i da je ukupno gledano jako zadovoljan onim što je prikazao.

"Bio sam maksimalno pripremljen, fizički i psihički spreman. Išao sam na nokaut i na borbu večeri. Dvije runde sam bio puno bolji, nije mi ništa mogao. Bio sam dominantan i ukupno gledano sam zadovoljan svojom izvedbom", objašnjava Pokrajac i dodaje:

"Odmah sam ga na početku dobro uzdrmao. Prošao mi je jedan udarac i već sam ga tu imao. U stojci mi ništa nije mogao. Kada me i uspio srušiti, dobro bih se postavio i odmah bih se izvukao. Na kraju druge runde sam opet ušao u seriju, on je bio u nokdaunu i sudac je tu trebao prekinuti borbu."

Nažalost, to se nije dogodilo, ali se dogodilo upravo suprotno u trećoj dionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije borbe nam je sudac rekao da mu u slučaju neke teške situacije pokažemo možemo li nastaviti ili ne. Upravo sam tako postupio. Nisam bio uzdrman, mogao sam bez problema nastaviti, no sudac je neobjašnjivo odlučio prekinuti borbu", otkriva nam razočarani borac.

"Nema brige na novu borbu"

Iako je u UFC-u startao s dva uzastopna poraza, Pokrajac kaže da problema s nastavkom suradnje ne bi trebalo biti. Pokrajac je i protiv Matjušenka, a posebno protiv Te Hune pokazao impresivne predstave.

"Nakon borbe sam primio brojene čestitke. Čak su me i ljudi iz UFC-a tapšali po ramenu i rekli da sam zaslužio pobjedu. Sigurno ću dobiti novu priliku, u to nema sumnje", tvrdi Pokrajac i zaključuje:

"Drago mi je zbog Mirkove pobjede. I Reljić je dobro odradio borbu. Nije imao sreće u nekim situacijama i on je trebao pobijediti. Bio je bolji od svog protivnika."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara