Policija otkrila napadače na Zahoru

Policija otkrila napadače na Zahoru
ZAGREBAČKA policija otkrila je trojicu mladića koji su prije desetak dana pretukli nogometaša Dinama Darija Zahoru i protiv njih je najavila podnošenje kaznene prijave zbog nasilničkog ponašanja.

Glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama izvijestila je da je riječ o 24-godišnjaku i dvojici 22-godišnjaka, pripadnicima dinamove navijačke skupine Bad Blue Boys, no nije otkrila njihov identitet.

U policiji kažu kako su kriminalističkom obradom utvrdili da su trojica mladića 20. studenoga gledali prijenos nogometne utakmice Rijeka-Dinamo u kafiću na području Trnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon utakmice, nezadovoljni rezultatom jer je Dinamo izgubio, otišli su do stadiona Maksimir, gdje su pričekali povratak igrača iz Rijeke. Potom su u automobilu "renault clio", zagrebačkih oznaka, krenuli za Darijom Zahorom.

Kada se on zbog crvenog svjetla na semaforu zaustavio na raskrižju Zvonimirove ulice i Ulice Svetice, trojica nasilnika su otvorili vrata njegova automobila i vrijeđajući ga izudarali po glavi i tijelu. Zahora se nakon napada nije žalio na ozljede, niti je slučaj prijavio policiji, koja je prvu informaciju dobila putem medija.

Vulama je kazala da će policija protiv napadača redovnim putem podnijeti kaznenu prijavu zbog nasilničkog ponašanja.

Dodala je da se trojicu mladića ne povezuje s prijašnjim napadom na Zahoru koji se dogodio krajem kolovoza ove godine. Tada su dinamovog nogometaša na ulazu u zgradu u kojoj živi napala dvojica maskiranih nasilnika te ga nekoliko puta udarili i pobjegli.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara