Potres, šok, izdaja... Kako se bombastičnom medijskom paljbom požuruje Kalinićev transfer iz Hajduka

Potres, šok, izdaja... Kako se bombastičnom medijskom paljbom požuruje Kalinićev transfer iz Hajduka

Foto: Hina

EKSCENTRIČNI Hajdukov trener Marjan Pušnik za novog kapetana postavio je tek 18-godišnjeg Nikolu Vlašića i tako detronizirao dosadašnjeg kapetana Lovru Kalinića, golmana, oslonca momčadi i jedinog reprezentativca kluba.

Trener je objasnio i nekoliko puta podvukao da to što je odstupio od dosadašnje prakse, po kojoj su kapetana glasanjem birali igrači, nikako ne znači omalovažavanje Kalinića. Upravo suprotno, kaže da iznimno cijeni Kalinića, njegov doprinos i značenje za momčad, te vrijednost koju znači za klub, odnosno koliko će mu pomoći prodajom. 
 
Štoviše, višekratno je ponovio da on Kalinića i dalje smatra vođom momčadi, ali da njega te ostale starije igrače ili one koji su na prodaju - Sušića i Milića, nema smisla proglašavati kapetanima, kada se zna da će se vrlo brzo, u pitanju su tjedni, prodati, nakon čega bi se opet trebalo birati novog kapetana, valjda dok ne dođu do onog koji nije u izlogu i na odlasku. 
 
Naravno, to što je Pušnik tako odlučio jednostrano i bez da se s Kalinićem uopće upoznao ili pričao, jer za trenera Hajduka postavljen je dok je golman bio na pripremama za Euro s reprerezentacijom Hrvatske, svakako bode oči, ali još više ono što ovim povodom rade Sportske novosti.
 
Pod naslovom "POTRES U HAJDUKU NAKON EURA Šokirani Vatreni više ne želi braniti za Hajduk?" u povećem tekstu piše kako je Kalinić spoznajom da je ostao bez trake ostao "frapiran" do te mjere da je "pitanje kako će se uopće vratiti u Hajduk, jer osjeća se izdan od kluba u kojem je cijelu karijeru".
 
Naravno, nije u pitanju nikakva "izdaja",  a navedena medijska žalopojka u slavu "frapiranog" Kalinića ima očitu svrhu, požuriti njegovu prodaju iz Hajduka.
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara