Povratak proroka: I velečasni Sudac je Bilićev igrač

"DA, VELEČASANI Zlatko Sudac je moj prijatelj, u svakodnevnom smo kontaktu. Svakodnevno nam stižu želje, podrška od ljudi u domovini koji mole za nas. I to nam znači i daje nam snagu. Hvala ljudima koji mole za nas. Velečasni Sudac dogovorio je dolazak, ja sam ga pozvao i danas dočekao u Klegenfurtu. Proveli smo poslijepodne zajedno. Svi igrači bili su prisutni na Svetoj Misi koju je velečasni održao u kapelici, u sklopu našeg hotela u Villachu. Nakon mise, razgovarao je pojedinačno s igračima koji su izrazili želju za tim", progovorio je Bilić o zanimljivom popodnevnom druženju u okolici Klagenfurta, koje je svojim dolaskom začinio kontroverzni novaljski kapelar, stigmatist i iscjeljitelj.

S puno vjere i motiva Bilić i njegovi odabranici ući će u susret s reprezentacijom Poljske. A vjera ih neće napustiti niti u četvrtfinalu. Izbornik još uvijek ne želi komentirati večerašnju utakmicu između Češke i Turske, prvi njegov dojam saznat ćemo tek sutra ujutro.

Za sada Bilić pokušava prikazati da su njegove misli usmjerene na susret s Poljacima. Koje napada s rezervnom momčadi. Ali ne dopušta da istu nazivamo rezervnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nije zamjenska momčad. Imamo 23 igrača, ali nemamo zamjensku i glavnu momčad. Svi igrači su ovdje zbog Europskog prvenstva i sve ih koristimo na treninzima i utakmicama, ovisno o situaciji. Neki dobiju više prilika zbog datog momenta i određenih kombinacija. Radi se o provjerenim igračima i nemam nikakvu sumnju da ćemo sutra slaviti."

Bilo je to većinom sve zanimljivo što smo od izbornika čuli prije večernjeg treninga na Wortherseeu. Sletilo je i zgodno pitanje poljskog kolege koji brine kako će Bilić zaustaviti Rogera Guerreiro, Brazilca koji bilježi svoje prve nastupe u poljskom dresu.

"Radi se o dobrom igraču koji se pokazao u drugom poluvremenu protiv Njemačke i i utakmici s Austrijom. No, ne razumijem vaše pitanje. Hoće li se moji igrači znati nositi s njim? Pa naravno da hoće.", ispalio je Bilić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara