Pranjić: Ako je Čačiću ovo uspjeh, onda je trener za male stvari

Pranjić: Ako je Čačiću ovo uspjeh, onda je trener za male stvari

Foto: Getty Images/Guliver Image

DANIJEL PRANJIĆ nije bio s Hrvatskom na Europskom prvenstvu u Francuskoj, ali je ovih dana čuo sve detalje s Eura od Ivana Rakitića s kojim se družio na Ugljanu baš kad je odjeknula vijest o napadu na vilu u kojoj je boravio hrvatski reprezentativac.

Pranjića je nakon 12 godina službe u reprezentaciji otpisao Ante Čačić i na problematičnoj poziciji lijevog beka na Euro poveo samo Ivana Strinića (uz prilagodljivog Šimu Vrsaljka). Pranjić ne zamjera Čačiću što mu nije ispunio želju da se oprosti na Euru, ali ne sviđa mu se da izbornik ispadanje u osmini finala Eura smatra uspjehom.

"Ja sam svoje odradio kako sam trebao, igrao sam sve utakmice standardno, što je on tražio kao uvjet da se bude u reprezentaciji. Bio sam u nacionalnoj vrsti cijele kvalifikacije, ali Bože moj, to je nogomet, izbornik me vjerojatno nije vidio u svojim zamislima. Mislio je da ne mogu pomoći, to je OK", rekao je Pranjić za Sportske novosti.

"Šteta što nismo napravili bolji rezultat, imali smo praktično otvoren put do finala, kad sad pogledamo. Ali na kraju taj Ferrari treba znati voziti. Nije to za svakoga... Igrali smo najbolji nogomet na Euru i morali smo ići puno dalje. Kad sve sagledaš, ako je to izborniku uspjeh, onda je trener za male stvari", dodao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara