Pranjić ostaje u Dinamu, Josip Šimić ipak ne dolazi

PREMA svemu sudeći, od najavljenog trolista Dario Šimić, Josip Šimić i Silvio Marić u Dinamu neće biti ama baš ništa. Dario je produljio ugovor s Milanom, Silvio Marić je bio i ostao pusta želja Zvjezdana Cvetkovića i Josipa Kužea, a najnovije informacije govore da čak ni Josip Šimić od sljedeće sezone neće pojačati "Modre".

Naime, nakon sastanka na kojem su sudjelovali glavni operativac Dinama Zdravko Mamić, trener Josip Kuže i sportski direktor Zvjezdan Cvetković, novinarima je poručeno kako Josip Šimić ipak neće doći u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Josip Šimić definitivno ne dolazi u Dinamo! Pokazalo se, naime, da on još uvijek ima vrijedeći ugovor s korejskim klubom Hyundaijem, koji istječe tek u prosincu, pa bismo za odštetu morali platiti 200 tisuća eura. Stoga smo odustali od transfera." - kazao je nakon sastanka Cvetković, a prenosi Večernji list.

Iako je nizozemski Heerenveen, s kojim je Dinamo prošle sezone igrao u Kupu UEFA, ponudio 350,000 eura za Pranjića, u Maksimiru su takvu ponudu ocijenili "neozbiljnom".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara