Predsjednik Uefe stigao u Zagreb

VEČERAS je u Zagreb doputovao predsjednik Europske nogometne federacije Lenart Johansson.

Čelnika Uefe u zagrebačkoj zračnoj luci dočekalo je izaslanstvo Hrvatskog nogometnog saveza. Sutra će u zagrebačkom hotelu ´Sheraton´ Johansson biti nazočan sastanku s predstavnicima osam nacionalnih nogometnih saveza, a razgovarat će se o razvoju odnosa sa Uefom. Osim HNS-a, na sastanku će biti izaslanici Slovenije, BiH, Makedonije, Albanije, Azerbajdžana, Gruzije i Moldavije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ovo je drugi posjet Johanssona Hrvatskoj u deset mjeseci. U Zagrebu je bio uoči prošlogodišnjih izbora za prvog čovjeka Fife, kada je lobirao za izbor Kamerunca Isse Hayatua.

Danas poslijepodne u Zagrebu je gostovao voditelj Uefina programa za licenciranje Marcel Benz, koji je direktore hrvatskih prvoligaša upoznao sa sustavom licenciranja kroz koji će morati proći svi klubovi koji će igrati u europskim kup natjecanjima. Najteže će biti ispuniti financijske uvjete. Ta vrlo stroga pravila vrijedit će od natjecateljske sezone 2004/2005. No, da bi mogli igrati u Europi, klubovi će morati dostaviti financijsko izvješće i za cijelu 2003. godinu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara