Predsjednik Varteksa ogorčen načinom Ćirina odlaska

PREDSJEDNIK Varteksa Tomislav Kezelj ogorčen je načinom na koji je bivši trener Krojača Ćiro Blažević otišao iz varaždinskog kluba, te kaže da mu je Ćiro samo tri sata prije utakmice na Poljudu rekao kako novine pišu gluposti.

"Uvrijeđeni smo postupkom koji je izraziti gospodin Blažević napravio. Zatečeni smo i iznenađeni odlaskom jer ga nije najavio. U Trogiru sam, tri sata prije utakmice pitao Blaževića odlazi li, na što mi je odgovorio da su gluposti to što se piše po novinama. Ispalo je drukčije." - požalio se Kezelj.

U ponedjeljak navečer Varteksovi igrači su se zajedničkom večerom na Varaždinbregu oprostili od protekle sezone, a na večeri nije bilo bivšeg trenera Blaževića. Kezelj kaže kako nije znao da su igrači bili protiv Ćirina dolaska na večeru, a Sportske novosti doznaju da nitko od prisutnih na večeri nije bio previše žalostan zbog izostanka bivšeg trenera.

Izvršni odbor kluba zasjedao je u ponedjeljak i donio zaključak kako način na koji je otišao bivšem treneru ne služi na čast, a time je i uvelike kompromitirao sve dobro što je napravio. Članovi odbora slažu se da bi budućeg trenar trebalo uzeti iz vlastitih redova, međutim ne odbacuju mogućnost da Ćirino mjesto preuzme "netko sa strane".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uprava kani najprije razgovarati s Ćirinim pomoćnikom Dalićem koji je najizgledniji kandidat za novog trenera, a o njegovoj kvaliteti svjedoči i saznanje da je Ćiro nakon prelaska u Hajduk Dalića pozvao za pomoćnika u Splitu. Dalić je Ćiri zahvalio i ponudu – odbio.

"Proveli smo dvije lijepe godine u Varaždinu, odlično smo surađivali, ali moja ambicija trenutno je vezana uz nastavak posla u Varteksu. Poačašćen sam Blaževićevim pozivom, međutim, Varteks je na prvom mjestu... Na Poljud mogu doći tek za dvije tri godine, u ulozi prvog trenera." - rekao je Dalić.

Foto: 24sata

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara