Predstavljena završnica Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku

DANAS je u hotelu Park održana konferencija za novinare na kojoj je najavljen turnir VIP TOUR – MASTERS 2004, završnica Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku.

Turnir na Bačvicama predstavlja veliko finale ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske na kojem će nastupiti samo najbolji odbojkaši i odbojkašice ovogodišnjeg VIP Toura. Samim time završni turnir nema kvalifikacije, već u turnir izravno ulazi 10 muških ekipa po rangu na odigranim turnirima prvenstva Hrvatske 2004. (Osijek, Pag) i dvije ekipe s pozivnicama. U ženskoj konkurenciji na turniru će nastupiti šest timova po rangu ovogodišnjeg prvenstva te također dvije ekipe s pozivnicama.

Sudeći po dosad odigranim turnirima VIP Toura 2004., očekuje nas vrhunska odbojka na pijesku, uzbudljivi mečevi te opušteno druženje igrača, navijača i turista na legendarnim Bačvicama.

"VIP Tour – Mastersom 2004. u Splitu došli smo do posljednjeg i najjačeg ovogodišnjeg turnira u odbojci na pijesku Prvenstva Hrvatske. Uvjeren sam da će svi koji dođu ovaj vikend na Bačvice uživati u majstorijama najboljih hrvatskih odbojkaša na pijesku. Ovom bih se prilikom, također, zahvalio svim ljubiteljima odbojke na pijesku koji prate VIP Tour, te našem vjernom generalnom sponzoru VIPnetu koja nam je sve ovo i omogućio." – izjavio je Damir Radeljić, predsjednik Hrvatskog odbora odbojke na pijesku. Susreti po skupinama za žene na rasporedu su u petak, dok će muški parovi svoje mečeve odigravati u subotu. Muško četvrtfinale te polufinalni, finalni i susreti za 3. mjesto u obje konkurencije igraju se u nedjelju. Prije muškog finala održat će se i revijalni meč između ekipa novinara i sponzora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni favoriti za osvajanje Masters turnira, Grga Trimčevski i Krešimir Perić, ujedno su i pobjednici svih dosadašnjih turnira VIP Toura 2004. Kod žena naslov prvakinja Hrvatske u svojim rukama zasigurno već vide Andrea Jurčić i Mirela Delić, iako je sigurno da im najbliže konkurentkinje, Splićanke Marijana Ribičić i Tanja Nikolić, neće olako prepustiti trofej. Zadnjeg dana turnira svečano će se dodjeliti nagradno putovanje dobitnicima prošlogodišnje nagradne igre VIP Toura - VIP put na olimpijske igre u Atenu 2004. Također, održat će se i izvlačenje dobitnika ovogodišnje nagradne igre VIP Toura, u kojoj je glavna nagrada put u Milano za 2 osobe na turnir odbojke na pijesku.

Dugogodišnjim sponzorstvom Prvenstva i Kupa Hrvatske te međunarodnih turnira u odbojci na pijesku VIPnet je na najbolji mogući način doprinijeo popularizaciji odbojke na pijesku u Hrvatskoj.

S obzirom na vrijeme i mjesto održavanja turnira iz VIP Tour 2004 serije, odbojka na pijesku, u svakom slučaju, obogaćuje turističku ponudu Hrvatske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara