Prema kladionicama Hrvatska veliki favorit u finalu Davis Cupa

KAKO se približava povijesno finale Davis Cupa, provjerili smo kako naša teniska reprezentacija kotira na stranim i domaćim kladionicama.

Usporedili smo ponude kladionica Sporting Odds, VC Bet, Paddy Power, Bluesq.com, Bet365, Bet Direct, Pinaccle, St James, Betfair, BetDaq i iBetX.

Hrvatska je zauzela mjesto velikog favorita s koeficijentom od oko 1.44, dok se koeficijent na pobjedu domaćina Slovačke kreću između 2.62 i 3.06.

Sve Internet kladionice nude zaradu od otprilike 40 posto uloga ukoliko Hrvatska osvoji Davis Cup dok se na Slovacima može dobro zaraditi jer se ulog može čak i utrostručiti.

Hrvatske kladionice nude nešto veću dobit na slučaj pobjede Hrvatske (PSK 1.55 i Favorit 1.45), dok na pobjedu Slovaka nude nešto manji koeficijent od stranih kladionica (PSK 2.15, a Favorit 2.3).

Podsjetimo, prije finala Masters Cupa koeficijent da će Davida Nalbandian osvajiti turnir je na istim kladionicama bio čak i do 33.0, što bi značilo da se na uloženih 1000 kuna mogli osvojiti čak 33 tisuće. No, tko bi tada očekivao da će Nalbandian uspjeti zaustaviti Federerov niz pobjeda u posljednja  24 finala.

Nadamo se da ovoga puta favorit ipak neće podbaciti te da će kladioničari koji novac ulože na Hrvatsku već ove nedjelje veselo ići po svoj novac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara