Prijeti li Vuliću srčani (P)udar?

KOLIKO su opravdane ili ne prijetnje Vuliću da će ga se zamijeniti šibenskim strategom teško je reći, ali čini se da Vulić nije imun na takve napise i stavove.

Vuliću se s jedne strane uistinu ne može prigovoriti, jer je, rijetko kad lošiji, prošlogodišnji Hajduk, sada zamijenio stabilni i mnogo uspješniji Hajduk.

Momčad se, mada bez perspektive, zbog prosječne starosti igrača, iskristalizirala, a Vulićev ponos, dobiva i kada ne igra dobro, a to je ono čega se Splićani baš i nisu nagledali od osamostaljenja.

S druge strane pak, igrači stagniraju (Carević doslovno propada), a mali Rukavina, koji je, sada je to jasno, imao kvalitetnije suigrače u likovima Kartela i Govića, nikako da proradi. No, sve bi ovo bilo nevažno da čelnici Hajduka grade mladu perspektivnu momčad, a ne legiju istrošenih, ali nedvojbeno nekad davno kvalitetnih pojedinaca.

Sada se postavlja pitanje, prijete li Vuliću Pudarom, jer su shvatili da Vulić nema viziju ili da ga potaknu na bolji kvalitetniji rad.

Dojma smo kako je Vulić iznimno zadovoljan sam sa sobom i svojim Hajdukom, odnosno njegovom ovogodišnjom izvedbom, a osoba koja je zadovoljna uvijek se opusti previše i gotovo nikada ne napreduje.

Vedran Buble
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara