Problemi s vizom: Crveni u Londonu bez Golubovića

Problemi s vizom: Crveni u Londonu bez Golubovića

Foto: Damir Glibušić / Cropix

NOGOMETAŠI i stručni stožer RNK Split jutros su otputovali na povijesno gostovanje u London, gdje će u četvrtak u 21 sat igrati uzvratnu utakmicu 3. pretkola Europa lige. Prvi susret u Dugopolju završio je remijem bez golova.

Posljednje vijesti govore kako će splitski Crveni na Craven Cottageu istrčati bez prvog napadača Bojana Golubovića, koji nije uspio dobiti vizu za Veliku Britaniju. Čekalo se do posljednjeg trenutka, ali kada je postalo jasno da Golubović mora u Beograd po vizu, ostao je na Parku mladeži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na put je u London otišao avion sa 63 popunjena mjesta dužnosnicima kluba na čelu s predsjednikom Slavenom Žužulom, a igrači su poveli supruge, djevojke i djecu kako bi svi bili na velikom događaju. Na popisu Ivana Katalinića nalaze se pak 23 igrača, od kojih će 18 ući u službeni zapisnik i imati priliku odigrat svoju prvu utakmicu u kolijevci nogometa.

Na popisu su: Andrija Vuković, Danijel Zagorac, Tomislav Duka, Filip Marčić, Goran Milović, Ivica Križanac, Velimir Vidić, Igor Budiša, Ante Vitaić, Predrag Šimić, Ante Erceg, Ivan Baraban, Duje Čop,Ante Žužul, Romano Obilinović, Goran Radnić, Damir Rašić, Ante Rebić, Ante Ćapin, Hrvoje Barišić, Marko Jordan, Nino Galović i Mate Pehar.

Dodajmo kako će igrači Ivana Katalinića večeras održati press konferenciju i trenirati na stadionu Fulhama. Katalinić je već najavio kako će se postaviti: "Mislim da imamo lijepu priliku proći ovo kolo i nastaviti bajku. Ako budemo igrali kao u Dugopolju, možemo dalje. Treba nam gol, ali ne sumnjam da će se i oni bolje pripremiti i da će biti barem deset posto bolji. Sada samo jedna utakmica odlučuje, a ne dvije i to je naša prilika. Moramo biti hrabri i strpljivi, šanse će sigurno doći. Najbitnije da se ne prepadnemo. Sve je otvoreno."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara